EYE filmmuseum

Zonder gebruikers geen ontwikkeling. Dankzij een langlopend huurcontract voor 87% van Depot Amsterdam is deze ontwikkeling mogelijk gemaakt.

cepezed

Het Delftse architectenbureau cepezed is vanaf het begin een strategische partner geweest van WAD depots. Hun creativiteit beperkt zich niet alleen tot het ontwerp.

Bouwbedrijf De Nijs

Het familiebedrijf uit Warmenhuizen werd WAD warm aanbevolen door EYE. De Nijs bouwde ook het filmmuseum. In het voortraject werd snel duidelijk dat De Nijs een strategische partner is.

ARUP

Dit internationaal operend adviesbureau heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van klimatisering van musea en depots. Samen met cepezed en IMd onderdeel van ons ontwerpteam.

IMd

IMd is een bureau van raadgevende ingenieurs. Voor WAD depots met name van belang als constructeurs. Met de enorme vloerbelastingen in de depots een belangrijk aspect in het ontwerp.

VINK

Gedurende het ontwerptraject is besloten om de installateurs mee te nemen. Dankzij de goede ervaringen die De Nijs met Vink heeft is het bedrijf in het ontwerpteam opgenomen.

Elektropartners

Gedurende het ontwerptraject is besloten om de installateurs mee te nemen. Dankzij de goede ervaringen die De Nijs met Elektropartners heeft is het bedrijf in het ontwerpteam opgenomen.